Kaj je Honda ReFlash?

Če želite iz vašega motorja iztisniti še nekaj dodatne moči in nekaj navora, predvsem pa izboljšati nekaj lastnosti vašega avtomobila, je ReFlash ravno prava stvar za vas.

 

Kaj je ReFlash?

ReFlash je popravek določenih parametrov na tovarniškem računalniku, s katerim pridobimo še nekaj dodatne moči, navora, odzivnosti motorja, optimiziramo porabo goriva, popravimo odzivnost pedalke za plin, znižamo vklop VTEC-a, zvišamo blokado, popravimo predvžig, izklopimo EGR, izklopimo DPF filter, izklopimo lambdo in še in še.

Kaj potrebujem za ReFlash?

Za ReFlash ne potrebujete nobene dodatne opreme ali naprave.
ReFlash se naredi preko OBD vmesnika, tako da za tak poseg ne potrebujemo nobenega dodatnega računalnika, ne potrebujemo odpirati računalnika, ali kakorkoli fizično posegati vanj. Vse ostane originalno oziroma serijsko, spremembe so le programske.

Kako dolgo traja ReFlash?

ReFlash traja od 30 – 60 minut.

Zagotovite si termin in si priskrbite Honda ReFlash
poseg za vašo Hondo.

Pišite nam

Želite izvedeti več o Honda ReFlash

Vas zanima več o tem, kako pridobimo še nekaj dodatne moči, navora, odzivnosti motorja, optimiziramo porabo goriva ali kaj drugega? Pišite nam in pojasnili vam bomo.

* Soglašate s tem, da vaš vnešeni e-mail in morebitne druge podatke obdelujemo z namenom posredovanja odgovorov na vaše vprašanje. Več o tem kakšne pravice imate v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, s kom podatke delimo in kako dolgo jih hranimo, si lahko preberete v splošnih informacijah o varstvu osebnih podatkov.

Imate vprašanje, potrebujete našo pomoč ali nasvet >Kontakt

Piškotke uporabljamo za najboljšo spletno izkušnjo. S soglasjem sprejemate uporabo piškotkov v skladu z našo politiko piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko v vašem brskalniku shranjuje ali pridobi podatke, večinoma v obliki piškotkov.

Zavrni vse
Sprejmi vse